SOS poletni paketki za brezskrbne počitnice

Naj ti letošnjega dopusta ne pokvarijo prebavne težave, vnet mehur, viroza tik pred zdajci ali bolani otroci.

Zate (in vse, ki bodo s tabo preživljali počitnice) smo pripravili posebne paketke s 30-% popustom ali brezplačnim darilcem, ki bodo postali nepogrešljiv del tvoje potovalne lekarne.

Akcija traja do konca poletja!

SOS potovalni paketki z brezplačnimi darilci

GRATIS Aktivno oglje

2x Unibiotic + Aktivno oglje GRATIS

Poskrbi za urejeno prebavo in hitro ukrepaj v primeru potovalnih prebavnih težav ali zastrupitve. Unibiotic mikrobiološke kulture skrbijo za ravnovesje bakterij v črevesju, s tem pa za urejeno prebavo, brez napenjanja, napihnjenosti in driske. Aktivno oglje s komarčkom pa nase veže strupe, pomaga skrajšati čas trajanja prebavnih težav ter pomirja napetost in bolečine. Skupaj z Unibiotic mikrobiološkimi kulturami učinkovito podpre telo in črevesje ob morebitnih prebavnih težavah.
43,98€
55,97€
Vaš prihranek: 11,99€ / Brezplačna poštnina
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
GRATIS D-manoza

2x Her Biotic + D-manoza GRATIS

Nepogršeljiv paket za vse, ki se večkrat soočite z vnetji mehurja. Her Biotic mikrobiološke kulture podpirajo ravnovesje v črevesni in vaginalni mikrobioti, s tem pa preprečujejo razrast bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Preventivno delujejo tudi zaradi dodanega izvlečka brusnice in D-manoze. Čista D-manoza pa je prva pomoč ob prvih znakih vnetja, saj preprečuje, da bi se bakterije zadrževale v mehurju.
45,80€
65,79€
Vaš prihranek: 19,99€ / Brezplačna poštnina
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
GRATIS Aktivno oglje

Kids Biotic + Liposomski vitamin C
+ Aktivno oglje GRATIS

Olajšaj otroku prebavne težave, hitro in učinkovito odpravite drisko ter podpri njegovo telo v primeru zastrupitve. Aktivno oglje nase veže toksine, medtem ko komarček pomaga pri urejanju prebave ter blaži napenjanje in neprijeten občutek v prebavilih. Kids Biotic mikrobiološke kulture pomagajo vzpostaviti ponovno ravnovesje v črevesju in urediti prebavo, Liposomski vitamin C pa deluje antioksidativno ter ščiti celice pred prostimi radikali.
34,89€
46,88€
Vaš prihranek: 11,99€
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
GRATIS Unibiotic Strong

2x Liquid Curcumin
+ Unibiotic Strong GRATIS

Podpora telesu pri zmanjševanju in preprečevanju vnetnih stanj in situacijah, ki jih povzročajo. Liquid Curcumin s svojim izjemnim protivnetnim delovanjem pomaga znižati vnetja, podpre telo po antibiotični kuri in ob jemanju močnih zdravil ter pripomore k lažjemu premagovanju alergij. Unibiotic Strong mikrobiološke kulture pa z izjemnim delovanjem podpirajo delovanje črevesja, pomagajo pri obnovi po dolgih kurah z zdravili in skupaj s kurkuminom pomagajo znižati vnetja.
44,00€
69,00€
Vaš prihranek: 25,00€ / Brezplačna poštnina
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

ZAUPAJO NAM ZNANE SLOVENKE

»Imam zelo pozitivno izkušnjo z jemanjem Herbiotica. Kronična vnetja sečil sem imela, odkar sem se prvič srečala s spolnimi odnosi. Nobene tablete mi niso več pomagale, na vse sem postala odporna. Nazadnje sem bila na antibiotični terapiji kar 6 mesecev. Težave sem rešila s pomočjo bioenergije in Herbiotic kapsul. Vnetje se je končno umirilo. Srečna sem do neba.«

Katarina Benček

“Vem, kako je, ko te na dopustu doleti vnetje mehurja. Tudi jaz sem bila v tej situaciji, danes pa sem tista, ki druge okoli sebe nenehno opominja, naj pazijo nase.

Danes se mi vnetja ne pojavljajo več. Pa ne le zato, ker sem vedno v suhih kopalkah. Začela sem skrbeti za preventivo. Celo poletje jemljem Her Biotic, ki preprečuje vnetja v mehurju in urogenitalnem traktu. Če bi se slučajno zgodilo, da bi vnetje vendarle dobila, pa imam pri sebi še kapsule z D-manozo. Njihova lastnost je, da nase vežejo bakterijo E-coli, ta pa se potem izloči z urinom.

Zame je preprečevanje težav bistveno boljši način, kot tveganje, da pristanem na antibiotikih.”

Nika Ambrožič Urbas

Iz prve roke vam toplo priporočam Herbiotic. Meni res, res, res pomaga pri odpravi napihnjenosti, tesnobe v trebuhu, pospeševanju presnove in urinogenitalnih vnetjih. Mislim, da je Herbiotic "must have" izdelek za vsako žensko.

Rebeka Dremelj

“Hvaležna sem Eko Škrniclu, da mi s svojima Her Bioticom in Liposomskim vitaminom C pomaga, da ostajam zdrava in je moj imunski sistem dovolj močan, ne glede na vse izzive, ki jih imam.”

Lili Čadež

“Her Biotic najbolj pogosto uporabljam poleti, ko je življenje malo bolj razigrano. Ob kombinaciji zabave v in ob vodi, soncem, dehidracijo in kakšno neprespano nočjo je nepogrešljiv sopotnik v moji potovalki.”

Tina Gaber

“Dolga leta sem se bala nizkih temperatur in mokrih kopalk, saj sem imela hude in dolgotrajne težave z vnetji mehurja.

Ne morem vam povedat, kako sem vesela, da sem se odločila poskusit Her Biotic. Pomaga mi skrbeti za preventivo in učinkovito preprečuje vnetja mehurja. Na zalogi imam vedno tudi D-manozo, v primeru, če se vnetje le pojavi.”

Anja Baš

»Sama v vsakdanjem življenju nikoli nimam težav s prebavo, saj pazim na prehrano. Na potovanjih pa nisem rada preveč obremenjena s hrano in jem to, kar mi paše. Sicer tudi na potovanjih ne pretiravam, je pa res, da mi hrana na letališčih v kombinaciji s potovalno nervozo in lokalno hrano hitro povzroči kakšne težave v prebavi. Zato grejo z mano na vsako potovanje probiotiki Her Biotic.«

Nives Orešnik

SOS potovalni paketki 30% ceneje

30% ceneje

Unibiotic + Aktivno oglje + Liposomski vitamin C 30% ceneje

Unibiotic in Aktivno oglje v kapsulah sta nepogrešljiv par pri zagotavljanju urejene prebave in hitrem reševanju morebitnih prebavnih težav. Unibiotic mikrobiološke kulture skrbijo za ravnovesje bakterij v črevesju, s tem pa za urejeno prebavo, brez napenjanja, napihnjenosti in driske. Aktivno oglje s komarčkom pa nase veže strupe, pomaga skrajšati čas trajanja prebavnih težav ter pomirja napetost in bolečine. Dobro počutje in imunski sistem bo dodatno podprl tudi liposomski vitamin C, ki se ponaša z izredno absorpcijo, tvoje telo pa ščiti pred oksidativnim stresom.
37,72€
53,88€
Vaš prihranek: 16,16€
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
30% ceneje

Her Biotic + D-manoza + Aktivno oglje 30% ceneje

Ultimativni paket za ženske, ki si želite brezskrbnega dopusta in rade potujete. Her Biotic mikrobiološke kulture bodo poskrbele za ravnovesje v črevesni in vaginalni mikrobioti, urejeno prebavo brez napihnjenosti in napenjanja ter preventivo pred vnetji urogenitalnega trakta. Ob morebitnih prvih znakih vnetega mehurja, bo na pomoč priskočila D-manoza, ki bakterijam preprečuje zadrževanje v mehurju. Če ti jo zagode zastrupitev s hrano ali driska, pa boš s pomočjo aktivnega oglja težave odpravila hitreje in bolj učinkovito
38,42€
54,88€
Vaš prihranek: 16,46€
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
30% ceneje

Kids Biotic + Unibiotic + Her Biotic 30% ceneje

Paket mikrobioloških kultur za celo družino! Mikrobiološke kulture vam bodo pomagale uravnati črevesno mikrobioto, poskrbele za urejeno prebavo, ob rednem preventivnem jemanju pa podprle tudi imunski sistem in zmanjšale možnost, da kdo od vas zboli ravno pred dopustom.
41,92€
59,88€
Vaš prihranek: 17,96€ / Brezplačna poštnina
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

PREHRANSKA DOPOLNILA ZA POTOVALNO LEKARNO ZDAJ 10% CENEJE

Do 20.6.2022 si lahko posamična pakiranja prehranskih dopolnil, ki so nepogrešljiv del potovalne lekarne, zagotoviš s posebnim popustom.

Poštnina je brezplačna!

V akcijo so vključeni:

Her Biotic

Her Biotic je unikatna mešanica mikrobioloških kultur ustvarjena za ženske. Združuje 6 probiotičnih sevov, izvleček brusnice in D-manozo, s tem pa celostno podpira zdravje žensk in odganja najbolj pogoste ženske nadloge.
 • Pomaga pri bolečih menstruacijah
 • Preprečuje urogenitalna vnetja
 • Pomaga pri neurejeni prebavi
 • Pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov in pospeševanju presnove
 • Pomaga pri težavah s kožo

Unibiotic

Unibiotic Saccharomyces Boulardii je strokovna mešanica mikrobioloških kultur in fruktooligosaharidov FS2-60, ki zajemajo oligosaharide in rastlinski inulin. Kombinacija dobrih bakterij in hrane za mikrobiološke kulture zagotavlja učinkovito obnovo črevesne mikrobiote.
 • Uredi prebavo
 • Krepi imunski sistem
 • Izboljša počutje in koncentracijo
 • Pomaga pri težavah s kožo
 • Skrbi za urejeno telesno težo

D manoza

D-manoza je enostaven sladkor, ki pomaga, da se znebiš nadležnih vnetij in okužb »tam spodaj«. Veže se na bakterijo E-coli in jo odplavi iz telesa, s tem pa ji prepreči, da bi se prilepila na steno mehurja. Učinkovito preprečuje vnetja sečil in pomaga pri hitrejšem okrevanju, ko vnetje že nastopi.
 • Preprečuje vnetja urinarnega trakta
 • Pomaga pri hitrejšem okrevanju ob vnetju sečil

Unibiotic strong

Strokovna mešanica mikrobioloških kultur in fruktooligosaharidov FS2-60, ki zajemajo oligosaharide in rastlinski inulin. Izjemno močna mešanica Unibiotic Strong se ponaša s kar 20 milijardami kultur na kapsulo.
 • Pomaga reševati kronične prebavne težave
 • Podpre okrevanje črevesja po zastrupitvah ali antibiotični kuri
 • Zmanjšuje vnetna stanja

Kids Biotic

Kids Biotic so izbrane mikrobiološke kulture, prilagojene posebej za otroke. Poleg mikrobioloških kultur, vsebujejo tudi vitamin C, ki dodatno pripomore h krepitvi imunskega sistema in k izboljšanim psihološkim funkcijam.
Probiotiki Kids Biotic pomagajo ustvarjati prijazno črevesno mikrobioto, s tem pa izboljšajo prebavo in krepijo imunski sistem.
 • Podpira prebavni sistem
 • Kljubuje vnetjem v telesu
 • Izboljša absorpcijo nutrientov
 • Krepi imunski sistem
 • Prispeva k dobrim psihološkim funkcijam

Liposomski vitamin C

C-vitamin je paradni konj v vrsti prehranskih dodatkov, saj je eden najmočnejših antioksidantov v našem telesu. V liposomski obliki se absorbira hitreje in bolje. Telo ščiti pred prostimi radikali, pomaga pri sintezi kolagena, izboljšuje absorpcijo železa v prebavnem traktu in zmanjšuje oksidacijo LDL holesterola.
 • Zmanjšuje posledice stresa
 • Pripomore k nastajanju kolagena
 • Ščiti celice pred oksidativnim stresom
 • Povečuje absorpcijo železa
 • Prispeva k normalnim psihološkim funkcijam

Liquid Curcumin

Učinkovit tekoči kurkumin z vitaminom D v kapsulah, ki pomaga zmanjšati vnetja, urediti prebavo, urediti nečistoče in vnetja na koži ter okrepiti imunski sistem. Skrivnost njegove učinkovitosti je v NovaSOL® formuli, ki zagotavlja najbolj biološko razpoložljivo in učinkovito obliko kurkumina.
 • Zmanjšuje vnetja v telesu
 • Pripomore k zdravi koži
 • Krepi imunski sistem
 • Razstruplja telo
 • Podpira delovanje srčno-žilnega sistema

Aktivno oglje

Nepremagljivi dvojec ob težavah s prebavili! Aktivirano oglje in komarček v prahu sta prva pomoč, če se soočaš z napenjanjem, bolečinami v trebuhu ali zastrupitvijo. Aktivirano oglje nase veže toksine, zato je še posebej učinkovito pri zastrupitvah, diareji in vetrovih.
 • Odpravlja bolečine v želodcu in črevesju
 • Pospeši izločanje strupov in toksinov ob zastrupitvi
 • Pomaga pri zaprtju

NAŠI ZADOVOLJNI UPORABNIKI

"Pišem vam, ker sem pozitivno presenečena nad vašimi probiotiki Her Biotic.
Že več kot mesec dni me spremlja pekoče uriniranje, neprijeten občutek v trebuhu, v vaginalnem področju bolečine. Preizkusila sem že marsikaj, na urinu ter vodi mi niso odkrili nič. No, pred tremi dnevi pa poštar prinese vaše probiotike. Po nekaj dneh rednega jemanja sem občutila 80% olajšanje.
Sem mamica trem otrokom in sem presrečna, da sem spet v normalnem pogonu. Hvala vam še enkrat za nasvet!"

URŠKA ŽNIDARIČ

"Veseli me, da nama je bil s partnerjem pred in med potovanjem v Egipt Unibiotic v veliko podporo. Nobenih prebavnih težav, vsi pa vemo, da se brezhiben dopust z otroki v toplih krajih lahko hitro zalomi.
Unibiotik sicer redno uporabljava tudi kot preventivo, enako velja tudi pri otročkih, za katere vedno poskrbim s Kids Biotic.

Zadovoljna sem, da ob terapiji z antibiotiki otroka do sedaj nista imela nobenih težav s prebavo in da jima je v veliko pomoč pri krepitvi imunskega sistema."

MAJA TRATNIK

"A je vaš otrok stalno prehlajen in ima slab imunski sistem, kot moj Tanaj? Potem poznam rešitev, ki sem jo odkrila pred dobrim letom dni.

To so KIDSBIOTIC mikrobiološke kulture z dodanim vitaminom C. Ker je bil Tanaj stalno prehlajen ali je imel kakšno virozo, sem se odločila za nakup le teh. So povsem brez okusa, tako da jih otrok brez problema spije z vodo, čajem ali sokom.

Mi jih spijemo vsako jutro s čajem že leto dni brez problema. In v tem času smo bili le dvakrat zares bolani! Poizkusite, ne bo vam žal!"

LAURA

Moj tri in pol letni malček je v bil v letošnji zimi veliko bolan.

Po nasvetu Petre sem se odločila za mikrobiološke kulture in po eno mesečni "kuri" je njegovo zdravje, pa tudi razpoloženje veliko boljše.

S terapijo bova z nadeljevala tudi v prihodnje."

NEDA

"Rada skrbim zase. Moje hčere pa rade skrbijo zame, zato me oskrbujejo z dodatki, ki so primerni za moja zlata leta.

Pravijo, da je mama ena sama in naj bom še dolgo zdrava. Spomladi sem izdala svojo novo pesniško zbirko, dobro mi gre.

Moja najljubša izdeleka, ki potujeta z mano na vikend, sta probiotik S.B. in aktivirano oglje s komarčkom. Prvi skrbi za mojo brezhibno prebavo in splošno dobro počutje, drugi je nenadomestljiv, če pojem kaj slabega, ali če me boli trebuh.

Še dolgo bi rada potovala sem in tja in pisala pesmi in zgodbe."

ANICA

"UNIBIOTIC probiotike sedaj redno jemljeva že več kot 1 leto in od takrat je obvezen del naše domače in potujoče lekarne.

Ko pride do sezonskih grip in virusov okoli naju vsi zbolevajo, medtem ko naju zdrav življenjski slog ter redni vnos prehranskih dodatkov in probiotikov varuje pred tem.

Pred jemanjem probiotikov sva imela tudi prebavo dokaj neurejeno, pogosto so naju mučila napihnjenost, zaprtje, sedaj pa praktično nimava težav.

Probiotike bi priporočala absolutno vsem, ki si želijo zdravja in dobrega počutja ter uspešnega varovanja pred boleznimi."

Vesna in Marko

"Svojo lepo pozitivno izkušnjo sem se odločila deliti z vami v upanju, da komu pomagam. Odločila sem se za nakup probiotika Her Biotic iz večih razlogov. Namreč od nekdaj imam težave s prebavo, napihovanjenost, občasne pospešene prebave, občutek tiščanja v trebuhu, laktozno intoleranco ter tudi pogosta vaginalna vnetja. Veliko probiotikov sem preizkusila, pa sem si rekla pa probajmo še tega.

Ko sem ga preizkusila sem že v parih dnevih občutila neverjetne rezultate. Nič več napihjenega trebuha, napihovanja, težkega trebuha in prebava se je 100% izboljšala ter tudi vaginalnih vnetij nimam več. Navdušilo me je to, da ima 2 učinka, ugodno vpiva na prebavo in urinarni trakt.

Torej vse tiste ki imate podobne težave preizkusite ga ne bo vam žal."

REBECCA

"Že en teden uporabljam vaša prehranska dopolnila, predvsem Herbiotic, ker pogosto trpim zaradi okužb sečil. V tako kratkem času, sem že opazila izboljšave. Vnetja so se občutno zmanjšala in napihnjenosti niman več. Sem 100% zadovoljna uporabnica."

TINA

"V prvi vrsti sem probiotike Unibiotic začela jemati zaradi nadležne napihnjenosti in bila ob koncu letošnje zime izredno zadovoljna, saj sem »ušla« tudi vnetju mehurja in ohranila stabilen imunski sistem.

Ob zmanjšanem vnosu mlečnih izdelkov pa se mi je v kombinaciji z rednim jemanjem probiotikov izboljšalo tudi stanje kože na obrazu, saj se mi kar hitro pojavijo mozoljčki."

Alison R.

Slovenska poizvodnja najboljših
sestavin po najvišjih standardih

Vsi izdelki blagovne znamke Carnium Botanicals, ki jih najdete v spletni trgovini Eko Škrnicl so formulirane znotraj strokovnega oddelka, v sodelovanju z živilskimi tehnologi, prehranskimi svetovalci ter raziskovalci.

Formulacije so ustrezno preverjene in testirane, na nekaterih so celo opravljene klinične študije.

Prehranska dopolnila izdelujemo v družinskem podjetju Biopak, kjer skrbimo za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilno čistem okolju.