Samo 24 ur: s kodo FIT15 prihrani 15 % na izdelke za preobrazbo telesa!

Poštnina je brezplačna! Akcija poteka od 3.-5.4.2024

IMAŠ NAPIHNJEN TREBUH IN TE POGOSTO NAPENJA?

Te trebuh boli po siru, po solati, po čičeriki, zelju? Je način, da rešiš te težave v tem, da črtaš vse stvari, ki si jih tvoje telo želi? NE!

Ali opažaš tudi enega ali več spodnjih simptomov:

Neurejena prebava, ki niha iz ene skrajnosti v drugo – od driske do zaprtja

Nepojasnjena slabost v želodcu ali črevesju, ki včasih vodi celo v bruhanje

Krajša ali daljša obdobja pomanjkanja apetita

Pogosto spahovanje po obrokih

Težave z ohranjanjem zdrave telesne teže (nenadno hujšanje ali nemogoče izgubljanje kilogramov)

Bolečine v trebuhu in črevesni krči

Oslabljen imunski sistem in pogosti prehladi ali viroze

Slab zadah, ki prihaja iz želodca

Petra Kordež

Moje ime je Petra Kordež, sem prehranska svetovalka in vodja družinske trgovine Eko Škrnicl. Moje poslanstvo je pomagati ljudem zaživeti bolj zdravo, sproščeno, energije polno življenje.

Vrsto let svetovanja in individualnih strank me je vodilo do spoznanja, da moramo vedno odkriti vzrok za nastajanje bolezni in ga odpraviti. S tretiranjem simptomov gasimo trenutni požar, ki pa se zelo hitro zaneti nazaj.
Vsake težave se moramo lotiti celostno in nič drugače ni, ko gre za prebavo.

Prebava je izjemno pomemben proces, ki ves čas poteka v našem telesu.

In če se kje zatakne ...

Kar lahko opaziš v obliki zgoraj naštetih simptomov ...

To vpliva na tvoje zdravje in dobro počutje.
Poglej ... To, kar ti bom predstavila danes, bo podprlo tvojo prebavo, pomirilo prebavni trakt ter zmanjšalo težave z napihnjenostjo in napetostjo v trebuhu.

A preden ti zaupam zakaj gre in kako lahko poskrbiš, da ti prebava ne bo več povzročala težav, začniva na začetku ...

PREHRANJUJEŠ SE ZDRAVO, TVOJ TREBUH PA JE ŠE VEDNO NAPIHNJEN KOT BALON

Jedilnik je lahko še tako pester in uravnotežen, pa težave kljub temu ne minejo. Odgovorov na vprašanje, kaj bi lahko bilo narobe, je ogromno …

Od prehranskih intoleranc, do tega, da tvoja prehrana vključuje preveč vlaknin, ki jih tvoj prebavni trakt ne zmore predelati (čeprav je visoko vlakninska prehrana zelo zdrava zate!).

V želji, da rešiš svoje težave, vsak mesec naročaš druge probiotike, šteješ kolikokrat prežvečiš hrano, piješ velike količine vode in iz prehrane izključuješ eno živilo za drugim …

Napihnjenost in prebavne težave pa še kar vztrajajo.

Razlog je preprost …

Vzrok za tvoje težave ni neustrezna prehrana, ampak prebava živil, ki jih zaužiješ.

KLJUČ DO ZDRAVE PREBAVE JE RAZGRADNJA HRANE NA MIKRONUTRIENTE IN PRAVILNA ABSORPCIJA

Prebavljanje hrane se začne že v ustih.

Gre za proces razgradnje hrane na manjše molekule, ki jih telo lahko absorbira ter uporabi za energijo, rast in obnovo celic ali druge biološke procese.

Najbolj pomembno vlogo pri prebavi in razgradnji hrane imajo prebavni encimi – molekule, ki se nahajajo v slini, želodcu in črevesju.

Poleg tega encimi pomagajo tudi pri dihanju, gradnji mišic, delovanju živcev in odstranjevanju toksinov.

Ko dobro opravljajo svojo nalogo ...

Razgradnja hrane in kasnejša absorpcija hranil potekata brez težav.

In če bi tvoji prebavni encimi svojo nalogo opravljali tako kot jo morajo ...

Se ti ne bi pojavljaji simptomi, ki sem jih naštela na začetku.

Poleg tega pa napihnjenost, prebavne težave in napenjanje niso edino, kar se zgodi, ko prebava ne poteka pravilno …

PREBAVNI SISTEM JE POVEZAN Z ZDRAVJEM IN DELOVANJEM CELEGA TELESA

Vsi zdravniki vzhodne, alternativne in holistične medicine te bodo najprej povprašali o prebavi.

Zakaj?

Ker verjamejo, da ima prebavni sistem pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja in preprečevanju bolezni.

Telo obravnavajo kot celoto in verjamejo, da so vsi organi medsebojno povezani.

Prebavni sistem je namreč ključnega pomena pri presnavljanju hrane, hranjenju celic z vsemi potrebnimi hranili, vzdrževanju močnega imunskega sistema, odstranjevanju odpadnih in presežnih snovi iz telesa in še in še.

Prebava je torej povezana s čisto vsemi procesi v telesu in vpliva na vse vidike zdravja …

Celo na lepoto in mladosten videz.

ZAKAJ (RAZEN ZA TO, DA SE DOBRO POČUTIŠ IN TE NE BOLI TREBUH) JE UREJENA PREBAVA TOREJ TAKO POMEMBNA?

Hormonsko ravnovesje

Prebavni sistem sodeluje pri regulaciji številnih hormonov.

Ena najbolj znanih povezav je med prebavo in hormonov gastrinom, ki ga proizvajajo celice v želodcu. Naloga gastrina je spodbujanje izločanja kisline v želodcu in gibanja hrane skozi prebavnih trakt.

Od stanja črevesja in prebave je odvisen tudi metabolizem estrogena. Presežek enega izmed najbolj pomembnih ženskih hormonov se namreč izloča skozi črevesje.

To lahko povzroči razvoj bolezni in druge težave, saj ima estrogen pomembno vlogo pri regulaciji številnih procesov v telesu, vključno z regulacijo menstrualnega cikla, metabolizmom in rastjo celic.

Presežek estrogena lahko poveča tveganje za razvoj raka dojke, maternice ali jajčnikov, povzroči težave z neplodnostjo, poviša tveganje za bolezni srca in ožilja, nastanek krvnih strdkov ali povečanje telesne mase, saj vpliva na presnovo maščob in ogljikovih hidratov..

Težave s prebavo lahko vplivajo na raven hormonov, ki so povezani s presnovo, ravnjo energije, nadzorom apetita in še in še.

Stanje tvoje kože

Tvoja koža je prvi in najbolj očiten kazalnik, kadar v telesu nekaj ne deluje prav.
In najpogosteje so izbruhi mozoljev, aken in drugih nečistoč povezani prav s stanjem tvojega črevesja. Skozi črevesje se namreč iz telesa izločajo toksini in ves balast, s katerim si tvoje telo ne more pomagati.

Poleg tega, kot sem omenila v prejšnji točki, je prebava tesno povezana s hormonskim ravnovesjem. Hormoni pa so pogosto vzrok za težave s kožo.
In nenazadnje …

Zdravo črevesje pomaga zmanjševati in preprečevati vnetja. Vsako vnetje v črevesju se bo namreč slej kot prej pokazalo tudi na koži.

Pogost kazalnik, povezan predvsem z zaprtjem in posledičnim presežkom hormonov v telesu, so akne. Poleg tega lahko težave s prebavo vodijo tudi v razvoj ekcemov, ki se kažejo kot srbečica, izpuščaji ter vneta in suha koža.

Ena izmed bolezni, ki je odraz vnetij v telesu in v črevesju je tudi rozacea, kožna bolezen, ki se kaže z rdečico, izpuščajo in vnetjem kože na obrazu. Med bolj pogostimi težavami ja pe tudi dermatitis, vzrok za katerega so alergije na hrano, pomanjanje prebavnih encimov in posledične občutljivosti na določena živila.

Težave s prebavo lahko vplivajo tudi na videz kože, saj povzročajo utrujenost, dehidracijo in pomanjkanje hranil, kar privede do suhe in neelastične kože.

Delovanje tvojih možganov

Povezava med črevesjem in možgani ima celo svoje ime: os črevesje-možgani (oziroma v angleščini gut-brain axis).

Gre za precej kompleksen sistem komunikacije med prebavnim sistemom in možgani, ki poteka preko živčnega sistema, hormonov in imunskega sistema. Ta povezava omogoča, da prebavni sistem in možgani delujeta usklajeno ter sodelujeta pri različnih telesnih funkcijah.

Prebavni sistem lahko, na primer, na možgane vpliva preko hormonov in nevrotransmiterjev, ki nastajajo v prebavnem traktu.

Poleg tega lahko nepravilnosti v prebavnem sistemu vplivajo na možgane preko vnetnega odziva, kar lahko povzroča tesnobo, depresijo ali druge težave s kognitivnim delovanjem.

Tudi “megla v glavi”, pomanjkanje koncentracije in težave s fokusom so lahko posledica težav v črevesju.

Imunski sistem

Večina patogenih mikroorganizmov, ki lahko povzročijo okužbe, vstopi v telo skozi usta in prebavni trakt.

Prebavni sistem je tako prva obrambna linija telesa.

In čeprav se večina celic imunskega sistema nahaja v črevesju, pri obrambi telesa sodelujejo vsi deli prebavne poti.

Slina v ustih, na primer, vsebuje encime, ki uničujejo bakterije. Želodčna kislina uničuje bakterije in mikroorganizme, ki se prebijejo do njega.

Bakterije v črevesju, ki tvorijo črevesno mikrobioto, pa igrajo ključno vlogo pri ohranjanju ravnovesja med škodljivimi in koristnimi bakterijami v prebavnem traktu.

Črevesna sluznica služi tudi kot ovira, ki preprečuje, da bi škodljive bakterije in drugi mikroorganizmi prešli v krvni obtok in se razširili po telesu. V njej se nahajajo tudi imunske celice kot so limfociti, ki ščitijo pred okužbami.

In kako lahko poskrbiš, da bo tvoja prebava res učinkovita?

ZA OPTIMALNO PREBAVO, ABSORPCIJO IN ZDRAVJE CELEGA TELESA SKRBIJO PREHRANSKI ENCIMI

Encimi so majhne molekule, ki se nahajajo v različnih delih prebavne poti. Vsaka skupina ima svojo nalogo, vsi skupaj pa skrbijo, da se vsa živila, ki jih zaužiješ, ustrezno razgradijo in absorbirajo.

Najpomembnejši med njimi so:

Amilaze

Encimi amilaze so odgovorni za prebavo ogljikovih hidratov in škroba, proizvaja pa jih trebušna slinavka in žleze slinavke v ustih.

Zadostno število amilaz podpira popolno prebavo ogljikovih hidratov in škroba ter s tem preprečuje neprijetno fermantacijo hrane v črevesju. Pomanjkanje namreč lahko povzroči, da neprebavljene molekule ogljikovih hidratov potujejo v debelo črevo, kjer jih razgradijo črevesni organizmi. Fermentacija, ki se ob tem zgodi, povzroča krče, napenjanje in drisko.

Laktaze

Laktaze so encimi odgovorni za razgradnjo mlečnega sladkorja (laktoze). Občutljivost na laktozo se lahko pokaže že v zgodnjih letih, s starostjo pa se pomanjkanje encimov laktaz še povečuje. Pomanjkanje lahko ob uživanju mlečnih izdelkov povzroči krče, napihnjenost, napenjanje in drisko..

Lipaze

Lipaze so encimi, ki razgradijo maščobo na posamezne maščobne kisline. Poleg tega pomagajo pri absorpciji hranil, topnih v maščobi, na primer vitaminov A, D, E in K.

Lipaze nastajajo v trebušni slinavki.
Brez zadostne količine lipaz nepopolno prebavljene maščobe prehajajo skozi prebavila do debelega črevesja, kar lahko povzroči težave z mastnim blatom in krči.

Proteaze

Poznamo več vrst proteat (tripsin, kimotripsin, aminopeptidaza in karboksipeptidazo), ki jih prav tako proizvaja trebušna slinavka. Njihova naloga je razgradnja beljakovin v peptide aminokisline, razgradnja pa poteka v želodcu in tankem črevesu.

S staranjem trebušna slinavka proizvaja vse manj encimov proteaz, zato pogosto prihaja do situacij, ko so beljakovinske molekule neprebavljene, kar lahko vodi v razvoj bolezni.

Raziskave kažejo, da se je pri ljudeh, ki dodajajo encime proteaze zmanjšala možnost za razvoj alergije na mesne izdelke, poleg tega pa dodajanje proteaz lahko zmanjša simptome povezane z občutljivostjo na gluten ali kazein.

Celulaze

Celulaze so encimi, ki prebavljajo celulozo, neprebavljiv polisaharid, ki se nahaj v prehranskih vlakninah. Prehrani, bogati z vlakninami, pogosto pripisujejo težave z napihnjenostjo in napenjanjem, kar ni posledica uživanja vlaknin, ampak pomanjkanja encimov celulaz.

In vse te naloge lahko opravljajo le pod enim pogojem: da jih je dovolj.

ZAKAJ PRIDE DO POMANJKANJA PREBAVNIH ENCIMOV IN KAJ JIH UNIČUJE?

1.

Razlog #1: Staranje

S starostjo se proizvodnja prebavnih encimov zmanjšuje.

2.

Razlog #2: Pomanjkanje prebavnih encimov

Nekateri ljudje imajo pomanjkanje specifičnih prebavnih encimov, kar jim povzroča težave pri uživanju določene hrane. Tisti, ki nimajo dovolj encima laktaze, imajo tako težave s prebavo mlečnih izdelkov, kar lahko povzroča napihnjenost, drisko in krče.

3.

Razlog #3: Prehrana

Prehrana, bogata s predelano hrano, negativno vpliva na delovanje prebavnega sistema. Predelana živila, bogata s sladkorjem, maščobo in kozervansi namreč vsebujejo izredno malo ali nič prebavnih encimov. Poleg tega je uravnotežena prehrana ključna tudi za to, da telo lahko samo proizvaja prebavne encime.

4.

Razlog #4: Zdravstvene težave

Pomanjkanje prebavnih encimov lahko povzročajo tudi bolezni kot so pankreatitis, celiakija ali kronične vnetne črevesne bolezni, odstranitev žolčnika ter sladkorna bolezen in bolezni jeter.

5.

Razlog #5: Zdravila

Na uničevanje in preprečevanje nastajanja prebavnih encimov vplivajo tudi nekatera zdravila, še posebno antibiotiki. Ti namreč uničujejo zdrave in koristne bakterije v črevesju, kar lahko vpliva na proizvodnjo prebavnih encimov.

In spet sva na začetku:

Ko prebavnih encimov ni dovolj, hrana v debelo črevo prispe neprebavljena. Tam fermentira in plini, ki ob tem nastajajo, povzročajo težave kot so napenjanje, vetrovi, spahovanje ali celo bolečine.

Zdaj vse veš; zakaj so prebavni encimi pomembni, kakšne so njihove naloge in poznaš razloge za njihovo pomanjkanje …

Zagotovo pa se ti ob tem poraja tudi vprašanje: Kaj lahko naredim?

Rešitev je v resnici zelo preprosta:

PREMAGAJ NAPIHNJENOST IN PREBAVNE TEŽAVE Z BLOAT AID KAPSULAMI

Bloat Aid je mešanica prebavnih encimov rastlinskih izvlečkov in drugih sestavin, ki zmanjšujejo napihnjenost, napenjanje in vetrove, podpirajo normalno prebavo ter izboljšajo absorpcijo hranil.

KAKO TI LAHKO POMAGA BLOAT AID?

Izboljša razgradnjo hrane

Zmanjša spahovanje in pekočo zgago

Zmanjša napihnjenost

Izboljša absorpcijo hranil

Podpira redno in nebolečo prebavo

Zmanjša neustavljivo željo po hitri in nezdravi hrani

Pomaga zmanjšati vnetja v črevesju

Izboljša stanje črevesne flore

Informacije o izdelku

SESTAVINE:
3 kapsule (priporočena dneva količina) vsebujejo: 500 mg izvlečka semen navadnega komarčka, 400 mg izvlečka korena navadnega sleza, 330 mg mešanice prebavnih encimov(amilaza, dipeptil peptidaza 4, peptidaza, papain, lipaza, bromelain, laktaza, celulaza) , 200 mg izvlečka navadne melise, 187,5 mg izvlečka cvetov prave kamilice, 150 mg mineralnega kompleksa Aquamin F, 150 mg nadrijevega hidrogenkarbonata, 100 mg ekološke kurkume v prahu, 50 mg izvlečka gostostebelnega sladkega korena (10 mg glicirizinske kisline).
Priporočena dnevna količina: 3 kapsule

OPOZORILO:
Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati v suhem in hladnem prostoru. Po odprtju embalažo dobro zaprite. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru ter ne izpostavljate direktni svetlobi in toploti.

Navodila za uporabo:
Uživanje kapsul se razporedi čez dan.
Priporočamo uživanje 3x na dan po eno kapsulo. Kapsulo zaužij med obrokom ali tik po njem.

SESTAVINE – BLOAT AID

PREBAVNI ENCIMI:

AMILAZA

Encim odgovoren za: prebavo ogljikovih hidratov in škroba
Zadostno število amilaz podpira popolno prebavo ogljikovih hidratov in škroba ter s tem preprečuje neprijetno fermantacijo hrane v črevesju. Pomanjkanje lahko povzroči, da neprebavljene molekule ogljikovih hidratov potujejo v debelo črevo, kjer jih razgradijo črevesni organizmi. Fermentacija, ki se ob tem zgodi, povzroča krče, napenjanje in drisko.

PEPTIDAZA

Encim odgovoren za: razgradnjo peptidov
Peptidi so manjše beljakovine. Peptidaze jih razgrajujejo tako, da pospešijo razpad peptidne vezi.

PAPAIN

Encim odgovoren za: razgradnjo maščob
Papain je izvleček encima iz papaje, ki beljakovine razgrajuje v lažje prebavljive aminokisline. Telo ga ne proizvaja samo.

LIPAZA

Encim odgovoren za: razgradnjo maščob
Lipaze so encimi, ki razgradijo maščobo na posamezne maščobne kisline. Poleg tega pomagajo pri absorpciji hranil, topnih v maščobi, na primer vitaminov A, D, E in K.Brez zadostne količine lipaz nepopolno prebavljene maščobe prehajajo skozi prebavila do debelega črevesja, kar lahko povzroči težave z mastnim blatom in krči.

BROMELAIN

Encim odgovoren za: razgradnjo beljakovin
Bromelain je proteolitični encim in je izjemno pomemben za prebavni trakt, saj pomaga razgraditi beljakovine iz hrane. Poleg tega bromelain uničuje parazite in redno uživanje lahko pomaga, da paraziti v črevesju ne prerastejo v patogeno stanje.

LAKTAZA

Encim odgovoren za: razgradnjo laktoze
Laktaze so encimi odgovorni za razgradnjo mlečnega sladkorja (laktoze). Občutljivost na laktozo se lahko pokaže že v zgodnjih letih, s starostjo pa se pomanjkanje encimov laktaz še povečuje. Pomanjkanje lahko ob uživanju mlečnih izdelkov povzroči krče, napihnjenost, napenjanje in drisko..

CELULAZA

Encim odgovoren za: razgradnjo celuloze
Celuloza je neprebavljiv polisaharid, ki se nahaja v prehranskih vlakninah. Prehrani, bogati z vlakninami, pogosto pripisujejo težave z napihnjenostjo in napenjanjem, kar ni posledica uživanja vlaknin, ampak pomanjkanja encimov celulaz.

SEMENA NAVADNEGA KOMARČKA

Uporablja se za: zdravo prebavo in manj vetrov
Komarček sprošča krče v prebavilih in odpravlja vetrove. Poleg tega pozitivno vpliva na črevesno mikrobioto in izboljšuje apetit.

IZVLEČEK KORENA NAVADNEGA SLEZA

Uporablja se za: zaščito sluznic
Pomaga pri vnetju želodčne sluznice. Blaži bolečine v želodcu in krče v prebavilih.

IZVLEČEK NAVADNE MELISE

Uporablja se za: pomirjanje, spodbujanje apetita, blaženje okužb z virusi in bakterijami
Melisa pomaga pri prebavnih težavah kot so lena prebava, napenjanje, spahovanje, vetrovi in črevesni krči. Pomaga tudi pri zmanjševanju želodčnih težav. Ima protimikrobno delovanje, zato pripomore k blaženju virusnih in bakterijskih okužb.

IZVLEČEK CVETOV PRAVE KAMILICE

Uporablja se za: blaženje prebavnih težav, razstrupljanje, spodbujanje apetita
Kamilica deluje protivnetno, pospešuje celjenje in pomaga blažiti bakterijske okužbe. Blaži krče in zmanjšuje napenjanje, poleg tega pa zmanjšuje bolečine v želodcu in črevesju ter blaži težave odvečno kislino. Pozitivno vpliva tudi na apetit.

MINERALNI KOMPLEKS AQUAMIN F

Uporablja se za: zmanjšanje vnetij, podporo črevesni mikrobioti
V črevesju deluje protivnetno ter krepi črevesno steno. S tem preprečuje uhajanje neprebavljene hrane, bakterij in toksinov v krvni obtok. Pozitivno vpliva na stanje želodčne stene.

EKOLOŠKA KURKUMA V PRAHU

Uporablja se za: zmanjšanje vnetij
Kurkuma se ponaša z izjemnim protivnetnim delovanjem. Blaži vnetja v črevesju in drugje po telesu ter preprečuje razvoj novih.

IZVLEČEK GOLOSTEBELNEGA SLADKEGA KORENA

Uporablja se za: spodbujanje izločanja prebavnih sokov
Sladki koren spodbuja prebavo. Poleg tega blaži želodčne bolezni in težave, kot so vnetja in razjede.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED PREBAVNIMI ENCIMI IN PROBIOTIKI?

Glavna razlika med prebavnimi encimi in probiotiki je njihovo delovanje.

Prebavni encimi

So snovi, ki jih izločajo žleze prebavnega sistema, predvsem trebušne slinavke

Sodelujejo pri razgradnji hrane na manjše molekule, ki jih telo lažje absorbira

Pospešujejo proces prebave in pomagajo pri absorpciji hranil

Probiotiki

So živi mikroorganizmi

Podpirajo ravnovesje v črevesni mikrobioti, saj povečujejo raznolikost koristnih bakterij

Izboljšajo prebavo, absorpcijo hranil in krepijo imunski sistem

Kaj pravijo uporabniki Bloat Aid kapsul?

To je res izjemen izdelek!

Odkar sem se pred nekaj meseci zastrupil s hrano, imam resne prebavne težave. Po vsakem obroku, ki sem ga zaužil, se mi je želodec napihnil in me bolel. Potem več ur nisem mogel jesti.
Odkar redno uživam prebavne encime, nimam več prebavnih težav in bolečin.

Marko

Te prebavni encimi so odlični in res delujejo. Nič več me ne napenja in moj trebuh ni napihnjen. Pa še enostavni so za uživanje!

Mateja

Če ne bi jedel prebavnih encimov, bi se moral odreči marsikeri hrani. Preden so postali del moje rutine, sem imel ves čas težave z napihnjenostjo, napenjanjem in neredno prebavo. Zdaj lahko jem vse, kar si želim, moja prebava pa je brezhibna. Super!

Andrej

Običajno ne pišem pohval za izdelke, ampak te encimi si zaslužijo pohvalo. Dolgo sem imela težave s kislino, ki mi je povzročila celo razjedo v želodcu. Najbrž ne rabim poudarjati koliko bolečin in prebavnih težav mi je to povzročilo.

Potem sem začela jemati prebavne encime in skupaj z zdravili je moja situacija zdaj končno pod kontrolo. Z napenjanjem nimam več nobenih težav in kislina mi le še redko kdaj “zakisli” dan. Priporočam!

Klara

Posebna ponudba

1x Bloat Aid prebavni encimi

90 KAPSUL
Zadošča za 1 mesec / 0,83€ na dan
Premagaj napihnjenost in prebavne težave z Bloat Aid kapsulami! Bloat aid je mešanica prebavnih encimov, rastlinskih izvlečkov in drugih sestavin, ki zmanjšujejo napihnjenost, napenjanje in vetrove, podpirajo normalno prebavo ter izboljšajo absorpcijo hranil.
25,00€
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
PRIPOROČAMO

2x Bloat Aid prebavni encimi
-20% ugodneje

180 KAPSUL
Zadošča za 2 meseca / 0,66€ na dan
Premagaj napihnjenost in prebavne težave z Bloat Aid kapsulami! Bloat aid je mešanica prebavnih encimov, rastlinskih izvlečkov in drugih sestavin, ki zmanjšujejo napihnjenost, napenjanje in vetrove, podpirajo normalno prebavo ter izboljšajo absorpcijo hranil.
40,00€
50,00€
Vaš prihranek: 10,00€ / Brezplačna poštnina
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
PRIPOROČAMO

Bloat Aid prebavni encimi + Unibiotic mikrobiološke kulture -20% ugodneje

90 KAPSUL + 30 KAPSUL
Zadošča za 1 mesec / 1,27€ na dan
Prebavni encimi Bloat aid pomagajo razgrajevati hrano na manjše sestavine, s tem pa omogočijo boljšo absorpcijo in preprečujejo neprijetne prebavne težave kot so napihnjenost, napenjanje in trebušni krči. Mikrobiološke kulture Unibiotic pa skrbijo za ravnovesje bakterij v črevesju, kar pripomore k boljši prebavi, zmanjšanju vnetij ter krepi imunski sistem. Skupno uživanje prebavnih encimov in mikrobioloških kultur izboljša prebavo, zmanjša prebavne težave ter pozitivno vpliva na zdravje in splošno počutje.
38,32€
47,90€
Vaš prihranek: 9,58€
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

Naroči Bolat Aid kapsule ter se prepričaj o njihovi učinkovitosti 100 % brez tveganja

TVOJE NAROČILO IMA 30-DNEVNO GARANCIJO VRAČILA DENARJA

Želim, da ti celotna nakupna izkušnja Bloat Aid kapsul ostane v dobrem spominu.

In da jih lahko naročiš brez dvomov in skrbi, da bi izgubil denar ter doma obtičala s kapsulami, ki ti ne prinašajo nobene koristi …

Zato ti omogočam 30-dnevno garancijo vračila denarja.

‍Kako to deluje?

1.

Bloat Aid kapsule za to, da začnejo delovati, potrebujejo nekaj časa. Za prve vidne rezultate jih moraš jemati vsaj en mesec.
Če po prvem mesecu ne opaziš nobenega izboljšanja, smo ti jaz in moja ekipa na voljo za vsa vprašanja in pomoč.

2.

Če te kljub temu rezultati ne navdušijo, ti bomo vrnili denar za celotno naročilo.
Če te Bloat Aid v roku 30-ih dni ne navduši ali te celo razočara, nas preprosto pokliči 070 597 888 ali nam pošlji email (trgovina@eko-skrnicl.si).

Dali ti bomo navodila, kam vrneš svoje naročilo in ti, ko ga dobimo, vrnili denar.
Ja, tako zelo verjamem, da je nakup Bloat Aid kapsul ena najboljših odločitev.

Navdušenje nad Bloat Aid kapsulami na družbenih omrežjih

Irena Novak

“Končno nisem več ves čas napihnjena. Edine kapsule, ki so mi res pomagale.”

Katarina Benček

“Imam kar nekaj težav z intolerancami, največ težav mi povzroča mleko. A včasih se mlečnim izdelkom ali mleku res težko izognem. Takrat vzamem Bloat Aid kapsule po navodilih in dan mine brez želodčnih težav in napihnjenosti. Kakšno olajšanje!”

Mojca Pokraculja

“Odkar jemljem Bloat Aid kapsule in Her Biotic nisem skoraj nikoli več napihnjena, moja prebava pa je končno urejena.”

Sara Košir

“Bloat Aid kapsule so moj redni spremljevalec na vseh izletih in potovanjih. Na ta način se izognem morebitnim prebavnim težavam, bolečinam v želodcu ali napihnjenosti. Končno lahko brezskrbno uživam v hrani in pijači, ko potujem. Hvala Eko Škrnicl.”

Klara Čebelar

“Bloat Aid kapsule so mi m pomagale proti napihnjenosti. Super so.”

Sonja Brezcilja

“Jaz sem ful zadovoljna, res mi pomagajo.”

Špela Marela

“Naročim jih vsak mesec. Brez njih si ne predstavljam več svojih dni.”

Irena Novak

“Redko napišem kakšno pohvalo, ampak te kapsule si jo res zaslužijo. Dolga leta sem se borila z napihnjenostjo, jedla probiotike, se nalivala z vodo, obsesivno telovadila … Vse sem delala, da bi se znebila napihnjenega trebuha. Nikoli mi ni nihče omenil prebavnih encimov. Še dobro, da sem naletela na oglas in naročila Bloat Aid. Moj trebuh je raven kot da vsak dan telovadim. Pa še ne zvija me več. Super, res!”

Bogdana Vukovič

“Jemljem po potrebi, všeč mi je, ker so rezultati hitro vidni.”

Sara Ika

“Super izdelek, še bom naročila.”

Sara Košir

“Te kapsule v kombinaciji s probiotiki so top! Prebava urejena, trebušček raven. Končno!”

Sara Košir

“Ko bi to vsaj našla že prej!!! Bloat Aid kapsule so zakon! Napihnjenost je samo še preteklost, končno me kavbojke ne tiščijo več.”

Sara Kuhar

“Priporočam. Jem jih jaz in moje prijateljice, vse smo ful zadovoljne.”

Maša Lapuh

“Če ima še katera težave z napihnjenim trebuhom, priporočam, da sproba te kapsule, res pomagajo.”

Tina Brezplina

“Vsak dan vzamem 3 kapsule Bloat Aid. Odkar imam to navado, ne poznam več prebavnih težav.”

Napenjanju sem pomahala v slovo! Vesela sem, da nimam prebavnih težav in težav z napenjanjem zdaj sredi poletja. Meni so kapsule Bloat Aid res top produkt!

Estera

Že od otroštva me pestijo prebavne težave, napihnjenost in težave z drisko, čeprav ves ta čas pazim na svojo prehrano. In odkar sem odkrila prebavne encime Bloat Aid je končno boljše! Moja prebava je urejena, omogočajo mi boljšo absorpcijo hranil in preprečujejo napenjanje in vetrove. Zelo priporočam!

Julija

Šele nekaj tednov jemljem Bloat Aid prebavne encime, pa že opažam prve rezultate: moja prebava je spet normalna in napenjanje je skoraj izginilo. Odkar jih jemljem se boljše počutim, zato bodo Bloat Aid kapsule ostale del moje rutine.

Nikolina

Obožujem jagode, ampak koliko sem sladkosneda mi uspe nekje polomit zadeve. Iz tega razloga kompenziram in dodajam k svoji prehrani prehranska dopolnila in se prehranjujem po metodi 80/20. Takoj sem naročila Bloat aid prebavne encime. Izdelek, ki resnično pomaga!

Viva

Pogosta vprašanja

Kdaj je najbolje uživati prehransko dopolnilo s prebavnimi encimi?

Splošno pravilo je, da naj bi prehranska dopolnila prebavnih encimov jemali tik pred obrokom ali med obrokom, saj se encimi v času prebave aktivirajo in pomagajo razgraditi hrano.

Kako uživati prehransko dopolnilo s prebavnimi encimi?

Kapsule Bloat Aid zaužijte s kozarcem vode.

Ali lahko kapsule Bloat Aid jem skupaj s probiotiki?

Da, prebavni encimi se lahko uživajo skupaj s probiotiki. Oboji imajo pomembno vlogo pri uravnavanju prebave in skrbi za zdravo črevesje.

Ali Bloat Aid lahko uživam skupaj z zdravili?

Če jemljete zdravila, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali moram prehransko dopolnilo hraniti v hladilniku?

Da, priporočamo, da prehranska dopolnila hranite v hladilniku ali vsaj v hladnem in suhem prostoru. Ne priporočamo shranjevanja v bližini pečice, saj lahko toplota vpliva na aktivnost in delovanje sestavin.

Naroči BLOAT AID in se poslovi od bolečega trebuha, vetrov in drugih neprijetnosti, ki te spravljajo v zadrego.

NAROČAM

Slovenska proizvodnja najboljših
sestavin po najvišjih standardih

Vsi izdelki blagovne znamke Carnium Botanicals, ki jih najdete v spletni trgovini Eko Škrnicl so formulirane znotraj strokovnega oddelka, v sodelovanju z živilskimi tehnologi, prehranskimi svetovalci ter raziskovalci.

Formulacije so ustrezno preverjene in testirane, na nekaterih so celo opravljene klinične študije.

Prehranska dopolnila izdelujemo v družinskem podjetju Biopak, kjer skrbimo za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilno čistem okolju.