Najboljši popusti letos: Black Friday prinaša do 35 % prihranka na paketke prehranskih dopolnil in največje prodajne hite 2+1 GRATIS.

Poštnina je brezplačna! Akcija traja od 25. - 28.11.2022

SAMO IZGUBA MAŠČOBE
NE VPLIVA NA ODPRAVO CELULITA

Odvečna maščoba v tvojem telesu ni kriva za pojav celulita, zato ti ekstremne diete in naporna telovadba pri zmanjšanju videza celulita ne bodo pomagale.

Tudi ti posegaš po vse mogočih metodah odstranjevanja celulita in vse skupaj nima učinka?

Še preden so temperature dovolj visoke za kratke hlače in oblekice, se že potiš v telovadnici, iz omaric mečeš sladkarije in v zamrzovalniku delaš zaloge zelenjave. Tortico v vitrini opazuješ le od daleč in že tretjič odpoveš pijačo s prijateljicami, ker na pamet poznaš kalorije, ki jih vsebujejo pregrešno dobri koktajli.

Kljub vsemu trudu slej kot prej ugotoviš, da celulit še vedno vztraja na tvojih nogah. Vse si naredila prav; redno telovadila, popila ogromno vode in celo uživala priporočena anticelulitna živila.

Milijone žensk se odstranjevanja celulita loteva na napačen način

Res ne razumeš več, kako kljub trudu ni rezultatov. Goro denarja si zapravila za kreme in tablete, ki obljubljajo gladko in napeto kožo, a se zdi, da je bil vse samo stran vržen denar.

Nisi edina! Milijone žensk po svetu se vsakodnevno obremenjuje zaradi celulita in obsesivno nakupuje vse mogoče žavbe ter pripravke, ki jim obljubljajo, da se bodo lahko za vedno poslovile od pomarančne kože.

Poglej, naj te malo pomirim. Na dobri poti si, a skrivnost je v tem, da se je celulita potrebno lotiti drugače, celostno, na začetku – tam, kjer nastane in odstraniti vzrok, zaradi katerega nastane. Ostani z mano, zaupala ti bom v čem je skrivnost …

In še nekaj - ideal ženskega telesa je popolnoma zgrešen. Ženske pač imamo nekaj celulita in morda se ga ne bomo nikoli v celoti znebile. Je naš spremljevalec in ne smemo se ga sramovati. Vseeno pa je pomembno, da se zavedamo, da celulit ni "lepotni" temveč zdravstveni problem in temu želimo posvetiti pozornost in skrb.

To dejstvo ti morda ne bo všeč, a le 10 % moških ima celulit, medtem ko si ti ena izmed 80-90 % žensk, ki ga dnevno opaža na svoji koži. Ni pošteno, kajne?

Razlog tiči v tem, da njihovo telo ni enako, kot tvoje. Hormoni delujejo drugače, že v osnovi imajo manjši odstotek maščobe, poleg tega pa se razlikuje tudi sestava tvojega in njihovega vezivnega tkiva. Vse to povzroči, da je pri tebi celulit hitro viden, moški pa ga kljub slabim navadam morda ne bodo imeli nikoli.

Tudi, če si se že odločila, da si pripravljena celulit sprejeti kot del sebe, te moram opomniti, da pomarančna koža ni le estetski problema.

Celulit je znak, da v tvojem telesu nekaj ne deluje pravilno. Je pomembno opozorilo, da tvoj limfni sistem ne deluje dobro in da so v telesu prisotna vnetja. Vnetja, ki se razvijejo v kronična, pa lahko povzročajo številne bolezni.

Rada bi ti razkrila, kako je mogoče, da hujšaš, da izgubljaš maščobo, celulit pa še vedno vztraja na tvojih nogah, zadnjici ali celo trebuhu. Zaupala ti bom v čem je skrivnost in kako se lahko celulita lotiš celostno in ga zatreš, še preden bi lahko sploh nastal.

PETRA KORDEŽ, PREHRANSKA SVETOVALKA

Sem Petra, prehranska svetovalka in vodja družinske trgovine Eko Škrnicl. Kot ženska vem in razumem s kakšnimi skrbmi se spopadaš. Razumem, da imaš dovolj praznih obljub in neučinkovitih rešitev.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem zaživeti bolj zdravo, sproščeno, energije polno življenje. Vrsto let svetovanja in individualnih strank me je vodilo do spoznanja, da moramo vedno odkriti vzrok za nastajanje bolezni in ga odpraviti. S tretiranjem simptomov gasimo trenutni požar, ki pa se zelo hitro zaneti nazaj. Zato se moramo vsake bolezni lotiti celostno. Najprej moramo stanje, bolezen razumeti, nato spremeniti določene navade in si pomagati s pripravki, ki so naravni, brez stranskih učinkov ter jih naš organizem potrebuje za podporo in optimalno delovanje.

Vse, kar z vami delim v nadaljevanju, sem z zanimanjem in strokovnostjo raziskovala. Res me je zanimalo v čem se skriva skrivnost celulita in zakaj se ga vse ženske trudijo odpraviti, pa le redkim uspe. Želim ti pomagati, da se učinkovito spoprimeš z njim in ga začneš odpravljati tam, kjer nastaja.

Skrivnost o celulitu, ki ti je ni povedal še nihče.

Te zanima, kaj sploh je celulit in kako nastane? Morda boš presenečena...

Celulit je sprememba maščobnega tkiva, ki jo povzročajo strukturne spremembe v podkožju. Maščobne celice zaradi oslabljenega vezivnega tkiva pritiskajo proti površju.

Zakaj se to zgodi?

Vse celice v tvojem telesu za preživetje in normalno delovanje potrebujejo vodo, saj jim dovaja tudi hranilne snovi. Velikokrat se dogaja, da preveč vode ostaja v medceličnem prostoru, to pa celicam onemogoča normalno delovanje. Če celice ne delujejo pravilno, prihaja do poškodb v koži; uničujejo se kožne in vezivne celice.

Tvoj celulit tako ni nujno posledica prevelike količine maščobe, ampak so zanj odgovorne oslabele kožne celice in vezivno tkivo – kolagenska vlakna.

S hujšanjem in izgubo maščobe celulita ne boš odpravila, morda bo le manj viden. Tvoje telo namreč ne more porabljati maščobe, ki je shranjena v dermalnem sloju kože – to je ta maščoba, ki potiska vezivno tkivo navzven in se kaže v obliki celulita.

Če želiš celulit zanesljivo odpraviti in preprečiti njegov nastanek, moraš omogočiti hranilnim snovem in vodi, da pridejo v celico.

CELULIT NI LE LEPOTNI PROBLEM, JE TUDI OPOZORILO, DA V TVOJEM TELESU NEKAJ NE DELUJE PRAVILNO

Vem, da ti celulit največ preglavic in slabe volje povzroča ravno zato, ker ti ni všeč. Ampak moram te opozoriti, da je celulit tudi znak, da nekaj v tvojem telesu ne deluje pravilno. Običajno gre za to, da tvoj limfni sistem in krvni obtok nista v optimalnem stanju, kar je posledica neravnovesja hranil in nezdravega življenjskega sloga. Videz in nastajanje celulita pa pospešujejo tudi prosti radikali, ki lahko koži povzročijo oksidativni stres.

OSLABLJEN LIMFNI SISTEM

Limfni sistem je odgovoren za pravilno delovanje procesov in za čiščenje telesa. Limfna tekočina se premika zelo počasi, za premikanje pa je odgovorno predvsem premikanje skeletnih mišic – zato je zelo pomembno, da se dovolj gibaš, še posebej, če imaš pretežno sedeče delo.

Poleg tega, da limfni sistem odvaža strupe in odpadne snovi ter odnaša koristne snovi v kri, skrbi tudi, da celice dobijo dovolj kisika in sladkorja. Če je limfni sistem preobremenjen, ne more dovolj dobro opravljati svojih nalog in celice ostanejo brez prepotrebnega kisika.

Kaj slabi limfni sistem?

 • Slabo delovanje črevesja
 • Premalo vitaminov in mikroelementov
 • Premalo gibanja

PROSTI RADIKALI IN OKSIDATIVNI STRES

Prosti radikali so stranski produkt biokemijskih reakcij, ki v telesu potekajo ves čas. Med svojim potovanjem po telesu lahko poškodujejo celične membrane, beljakovine in DNK. Proste radikale, ki bi lahko škodili tvojemu telesu, telo nevtralizira s pomočjo antioksidantov. Če pride do neravnovesja med tvorbo prostih radikalov in antioksidantov, ki jih uničijo, je telo izpostavljeno oksidativnemu stresu.

Med poškodovanimi celicami so pogosto tiste, ki so odgovorne za tvorbo snovi, kot sta kolagen in elastin – snovi, ki so zelo pomembne za to, če imaš celulit ali ne.

Kaj povzroča proste radikale?

 • Čezmerno izpostavljanje UVA žarkom
 • Onesnaženost okolja
 • Kajenje
 • Prehrana; predelane mesnine, ocvrta živila, živila z nasičenimi maščobami in alkohol

SLABE ŽILE IN KAPILARE

Verjela ali ne, veliko vlogo pri tem, da imaš celulit, imajo lahko tudi slabe žile in kapirale. Če so oslabljene, ne morejo prenašati dovolj vode in hranil do najbolj zunanjih plasti tvoje kože – usnjice in povrhnjice. Če celice ne dobijo hrane in vode, propadejo.

Kaj povzroča oslabljene žile?

 • Predolgo sedenje ali stanje
 • Večje količine alkohola
 • Premalo gibanja
 • Hormonske spremembe
 • Staranje

KAJ TE DELA BOLJ DOVZETNO ZA CELULIT

Spol

Kot ženska si bolj izpostavljena celulitu, saj tvoja kolagenska vlakna v maščobni plasti potekajo pravokotno na kožo, medtem ko pri moških potekajo diagonalno. Zaradi postavitve vlakna ne zmorejo zadržati presežne maščobe. Zaradi teže se maščoba sesede in nakopiči v manjše kosmiče, ki prodirajo skozi vrhnje plasti kože.

Estrogen

Ženski hormon estrogen povzroča, da se kolagenska vlakna v vezivnem tkivu mehčajo in krajšajo. Mehkejša kot so, lažje maščobni kosmiči prodrejo proti zunanji plasti kože in zato je celulit bolj viden.

Genetika

»Ne morem se znebiti celulita, imam ga v genih«. Drži in ne drži. To, da imaš celulit, ni zapisano v tvojih genih, si pa lahko bolj nagnjena k počasnemu metabolizmu, večjemu nalaganju maščobe pod kožo in bolj počasnemu krvnemu obtoku.

Kronična vnetja

Vnetja, ki v telesu vztrajajo dalj časa, lahko poslabšajo krvni obtok in zmanjšajo delovanje limfnega sistema, kar močno poslabša videz celulita.

Življenski slog

Pretežno sedeč življenjski slog upočasnjuje delovanje limfnega sistema, ki nujno potrebuje gibanje, predvsem skeletnih mišic. Poleg tega poskrbi, da bo na tvojem jedilniku čim manj predelane hrane, opusti pa tudi slabe navade, kot so kajenje in pitje alkohola – če ju imaš.

KAKO LAHKO ZATREŠ CELULIT ŠE PREDEN POSTANE VIDEN

Že nekaj odstavkov nazaj sem ti namignila, da je oksidativni stres, ki so mu izpostavljene celice, velik krivec za nadležni celulit. Skoraj nemogoče je, da tvoje celice ne bi bile nikoli izpostavljene oksidativnemu stresu, vseeno pa ga lahko močno zmanjšaš ali preprečiš.

Oksidativni stres poškoduje celice, ki poskrbijo za nastanek kolagena in elastina – zmagovalen par za lepo, čvrsto in gladko kožo. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v tvojem telesu. Podpira tvojo kožo, zato je, če ga imaš dovolj, koža lepa in napeta. Tudi elastin je beljakovina – zelo raztegljiva beljakovina, ki poskrbi, da se tkiva po raztezanju ali krčenju ponovno vrnejo v svojo prvotno obliko.

Če kolagena in elastina ni dovolj, koža izgubi čvrstost in tonus, skozi oslabljena vlakna vezivnega tkiva pa bodo močni skupki maščobe brez težav prodrli do najbolj zunanje plasti tvoje kože.

Z dovolj močno vojsko antioksidantov se bo tvoje telo lažje borilo proti prostim radikalom, ki potujejo po tvojem telesu in iščejo celice, ki bi jih lahko uničili.

Celulita se boš znebila tako, da izničiš delovanje prostih radikalov in okrepiš vezivno tkivo

Projekt »adijo celulit!« se začne v tvojih celicah. Obvarovati jih moraš pred oksidativnim stresom, saj jim s tem omogočiš normalno delovanje. Celice, ki normalno delujejo, pa ne bodo dovolile, da bi kolagen in elastin, ki ju nujno potrebuješ, kar tako razpadla.

Ko sem iskala in razmišljala o sestavinah, sem želela najboljše in najbolj učinkovito. Zanimalo me je, kateri je tisti izmed antioksidantov, ki je v boju proti oksidativnemu stresu najbolj učinkovit in kaj potrebuje za to, da bo njegovo delovanje kar najbolj optimalno. In naletela sem na klinično študijo, ki je razkrila čudežno delovanje izvlečka melone. Imenuje se SOD antioksidant.

ZNANSTVENO DOKAZANA FORMULA, KI TI GARANTIRA 12% IZGUBO CELULITA V 56 DNEH!

Celulit, ki na nogah, zadnjici ali trebuhu ustvarja videz pomarančne kože, je posledica dveh stvari - hipertrofije maščobnih celic in razpada vezivnega tkiva. Oboje je tesno povezano z oksidativnim stresom, ki so mu izpostavljene celice. Danes imaš priložnost, da se ga lotiš na povsem nov način - s pomočjo antioksidanta SOD.

V raziskavi, ki je vključevala 41 žensk, je polovica žensk 56 dni zaporedoma uživala naravni izvleček s SOD B Dimpless® antioksidantom. Že po 28 dneh so opazili znatno zmanjšan celulit, po 56 dneh pa se je učinek še povečal.

SOD B Dimpless® antioksidant je zavrl razpad vezivnega tkiva in spodbudil raztapljanje maščobnih celic.

Formula Dimpless se je odlično izkazala v boju z dvema glavnima povzročiteljema celulita.

2 glavna razloga za nastanek celulita sta velikost maščobnih celic in njihovo povečanje (hipertrofija); ter oksidativni stres, ki povzroča fibrozo kolagenskih vlaken.

REZULTATI PREDKLINIČNE ŠTUDIJE

Učinkovitost dokazana s klinično študijo

Dimpless dokazano deluje v boju s celulitom in zmanjšuje njegovo vidnost. Spodaj si oglej rezultate žensk, kot si ti, ki so jih izmerili v klinični študiji.

CELLUVITAL

CELLUVITAL kapsule združujejo naravne izvlečke najbolj močnih in učinkovitih antioksidantov v kombinaciji s kovinskimi ioni, ki jim pri delovanju nudijo neprecenljivo podporo.

Sestavine, ki so del 100 % naravnih kapsul CELLUVITAL:

Poseben izvleček SOD (superoksid dismutaza)

Superoksid dismutaza je ključni primarni antioksidant, ki je v našem telesu naravno prisoten. Najdeš ga v vseh oblikah življenja in ščiti živa bitja pred oksidativnim stresom že več kot 2 milijardi let. SOD je prisoten tako znotraj, kot zunaj celičnih membran – neposredno tam, kjer se nahajajo prosti radikali. Igra ključno vlogo pri preprečevanju oksidativnega stresa. SOD je prisoten tudi neposredno v mitohondrijih, ki so odgovorni za 90% proizvodnje prostih radikalov.

Izvleček rdečega grozdja

Izvleček grozdja ima izjemne antioksidativne lastnosti, saj vsebuje visoke vrednosti prehranskih vlaknin in zelo pomemben riboflavin. Riboflavin ima pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, prispeva pa tudi k ohranjanju zdrave kože. Linolna kislina, ki se prav tako nahaja v izvlečku, poskrbi za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi.

Cink

Cink je mineral, ki je ključen za nastajanje celic. Pomaga tkivu, da raste in se celi. Poleg tega je cink del pomembnega antioksidantskega encima SOD – nudi mu podporo za optimalno delovanje.

Baker

Ena najpomembnejših vlog bakra v telesu je pospeševanje redukcije kisika, torej deluje kot antioksidant. Je pomembna podpora antioksidantu SOD. Najbolje deluje kadar ga zaužijemo v kombinaciji s cinkom, saj za optimalno delovanje potrebujeta drug drugega.

CELLUVITAL je antioksidantna mešanica, ki ščiti celice pred stresom, jim zagotavlja optimalno delovanje in s tem preprečuje razgradnjo vezivnega tkiva, le to pa izgubi celulita!

Primerjava različnih tehnik boja s celulitom

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je nežna tehnika, s katero ti zastalo limfo potisnejo nazaj proti limfnim vozlom. Tam se prefiltrira in izloči toksine. Limfna drenaža zmanjšuje otekanje in zastajanje vode, kar lahko zmanjša videz celulita, ne more pa ga odstraniti.

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža je lahko nekoliko bolj boleča od limfne drenaže, saj gre za bolj grobo tehniko. Masaža spodbudi in izboljša cirkulacijo in pomaga pri odpravljanju zastale vode, kar se lahko pokaže kot bolj napeta in sijoča koža. Učinki masaže običajno kratkoročni. Za dolgoročno zmanjšan videz celulita bi bilo zato potrebno redno ponavljanje. Videz celulita lahko zmanjša, ne more pa ga odpraviti.

KREME PROTI CELULITU

Kreme proti celulitu, kljub svoji priljubljenosti, ne morejo odstraniti celulita. Sestavine, ki jih kreme proti celulitu vsebujejo, pospešujejo krvni obtok, delujejo kot diuretik in napnejo kožo. To lahko da občutek, da je celulit izginil, v resnici pa je le manj viden.

PILING

Najbolj znan piling, ki naj bi odstranil celulit, je zagotovo piling s kavo. Kofein je bogat z antioksidanti, pospešuje krvni obtok in pomaga pri odplavljanju zastale vode. Prav tako s pilingom odstraniš odmrle celice na koži. Vse to lahko pripomore k zmanjšanemu videzu celulita.

CELLUVITAL KAPSULE

Celluvital kapsule vsebujejo naravne izvlečke antioksidantov, ki ščitijo celice, jim omogočajo pravilno delovanje in s tem preprečujejo razpad vezivnega tkiva, ki je eden največjih problemov za celulit. Dokazano odpravljajo celulit in ga hkrati pomagajo preprečiti.

Zame je čvrsta koža osnova mladostnega videza, tako na obrazu kot na telesu.
Zadnje mesece jemljem kapsule Celluvital, ki so v osnovi namenjene zmanjševanju in preprečevanju celulita. A ker delujejo tako, da krepijo kožo in jo delajo bolj elastično, pozitivno vplivajo tudi na kožo na obrazu.
Odkar jih jem, opažam, da je koža na mojem obrazu bolj čvrsta, trpežna in elastična, posledično pa seveda boljše izgledam.

Nika Urbas

Zavedam se, da ni nihče popoln - razen narave. Svoje telo sem že zdavnaj sprejela, a zame je zelo pomembno, da je moje telo zdravo in fit. Zavedam se, da hiter tempo in nezdrava prehrana, ko si ne uspem pripraviti zdravega obroka, zame predstavljata velik stres.

A zadnja leta sem pri skrbi zase res dosledna in se posledično super počutim. Pri tem mi, med drugim, pomaga tudi Celluvital, ki je moja podpora v boju proti celulitu.

Vem, da ga ima vsaka in prav je, da se sprejmemo tudi z njim. A resnica je, da celulit ni zdravo stanje telesa in zato sem mu začela posvečati več pozornosti. Meni je letos na pomoč priskočil Celluvital, ki vsebuje močan antioksidant SOD. Ta dokazano pozitivno vpliva na redukcijo celulita, saj igra ključno vlogo pri preprečevanju okdisativnega stresa. Zmanjšuje namreč poškodbe kože zaradi prostih radikalov.

Celluvital definitivno ostaja moj redni spremljevalec.

Klavdija - Wild Cherie

Posebna ponudba

Če se želiš znebiti 12% celulita:
1x Celluvital

60 KAPSUL
Zadošča za 1 mesec / 0,86€ na dan
Celluvital je antioksidantna mešanica, ki zmanjšuje videz celulita in preprečuje nastanek novega. Poseben izvleček SOD antioksidanta ščiti celice pred stresom in jim zagotavlja optimalno delovanje. S tem celicam prepreči razgradnjo in poškodbe vezivnega tkiva.
25,90€
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!
PRIPOROČAMO!

Če se želiš znebiti več kot 12% celulita: 2x Celluvital
+ masažni valjček GRATIS

120 KAPSUL
Zadošča za 2 meseca / 0,86€ na dan
Celluvital je antioksidantna mešanica, ki zmanjšuje videz celulita in preprečuje nastanek novega. Poseben izvleček SOD antioksidanta ščiti celice pred stresom in jim zagotavlja optimalno delovanje. S tem celicam prepreči razgradnjo in poškodbe vezivnega tkiva.
51,80€
61,80€
Redna cena valjčka: 10,00 €
Vaš prihranek: 10,00€ / Brezplačna poštnina
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

Če se želiš znebiti več kot 20% celulita: 7x Celluvital
5+2 GRATIS

420 KAPSUL
Zadošča za 7 mesece / 0,62€ na dan
Celluvital je antioksidantna mešanica, ki zmanjšuje videz celulita in preprečuje nastanek novega. Poseben izvleček SOD antioksidanta ščiti celice pred stresom in jim zagotavlja optimalno delovanje. S tem celicam prepreči razgradnjo in poškodbe vezivnega tkiva.
129,50€
181,30€
Vaš prihranek: 51,80€ / Brezplačna poštnina
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

Popolna zaščita vezivnega tkiva -10% ugodneje

VEGAN COLLAGEN BOOSTER (60 KAPSUL)
+ CELLUVITAL (60 KAPSUL)
Zadošča za 1 mesec / 1,56€ na dan
Celulit je posledica hipertrofije maščobnih celic in šibkega vezivnega tkiva. Celluvital kapsule z izjemnim SOD antioksidantom ščitijo celice pred oksidativnim stresom in jim s tem zagotavljajo normalno delovanje. Dodatno podporo pri preprečevanju celulita nudi tudi Vegan Collagen Booster, ki na naraven način spodbuja telo k proizvodnji kolagena, eni izmed ključnih beljakovin za močno vezivno tkivo.
46,71€
51,90€
Vaš prihranek: 5,19€ / Brezplačna poštnina
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

Varna in učinkovita telesna preobrazba -20% ugodneje

PREMIUM SHAPE (60 KAPSUL) + CELLUVITAL (60 KAPSUL)
+ HER BIOTIC (30 KAPSUL)
Zadošča za 1 mesec / 1,88€ na dan
Če želiš, da bo imela tvoja telesna preobrazba trajne rezultate, se je moraš lotiti na varen in učinkovit način. Her Biotic mikrobiološke kapsule bodo podprle črevesno mikrobioto, pomagale pri uravnavanju hormonov, urejeni prebavi in metabolizmu. S Premium shape kapsulami boš dodatno pospešila svoj metabolizem, lažje nadzorovala apetit in pospešila topljenje maščob. Celluvital kapsule pa bodo poskrbele za napeto in gladko kožo ter pomagale pri odvajanju odvečne vode iz telesa.
56,56€
70,70€
Vaš prihranek: 14,14€ / Brezplačna poštnina
NAROČI ZDAJ
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v 30 dneh od dneva nakupa vrnemo denar!

Kaj lahko storiš za svoje celice:

Dovolj gibanja

Poskrbiš za redno telesno aktivnost. Vsaj nekajkrat na teden se odpravi na sprehod ali naredi trening doma. Če tvoje delo predstavlja veliko sedenja, se med delom večkrat sprehodi in poskrbi za aktivne odmore.

Kakovosten spanec

Med spanjem se limfna tekočina v tvojem telesu lahko razporedi in s tem doseže vse celice. S tem, ko poskrbiš za dovolj dolg in kakovosten spanec, limfnemu sistemu pomagaš do boljšega delovanja.

Antioksidanti

Poskrbi, da bo tvoje telo imelo dovolj antioksidantov – najpomembnejših vojakov v boju proti prostim radikalom. Zaužila jih boš, če bo tvoja prehrana zdrava in uravnotežena. Da boš res prepričana v to, da so tvoje celice na varnem, pa jih lahko zaužiješ tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

Stran s slabimi navadami

Opusti kajenje in pitje alkohola. Te slabi navadi uničujeta tvoje celice in jim onemogočata pravilno delovanje.

Uravnotežena prehrana

Na tvojem krožniku naj se znajde čim več sadja in zelenjave, ne pozabi pa tudi na žitarice, stročnice in kakovostne mesne izdelke.

"Moja izbira za bolj gladko in čvrsto kožo sta Celluvital in Vegan Collagen Booster. Celluvital zaradi antioksidantov pomaga pri preprečevanju nastajanja novega celulita, s pomočjo Collagen Boosterja pa je moja koža bolj gladka in napeta."

Karolina

Celluvital kapsule so pripomogle k zmanjšanju celulita, ki je na mojih nogah nastal zaradi kopičenja odpadnih snovi. Res je praktičen za uporabo! Že po eni kuri sem opazila spremembo. Celulit je začel izginjati in moja koža je postala bolj elastična.

Julija

“Ta dva izdelka (Celluvital in Premium Shape) jemljem približno 2 meseca. Moja stegna so bila polna celulita in zelo sem si želela, da bi ga lahko odstranila. Med jemanjem kapsul sem pazila, da sem pila dovolj vode. Stanje se je v 2 mesecih zelo izboljšalo. Seveda je prostora še izboljšave še, zato bom kapsule jemala še naprej in upam, da se bom kmalu lahko popolnoma poslovila od celulita.  

Hvala Carnium Botanicals!”

Lili

“Naroči svoj paketek. ADIJO celulit."

NAROČAM

Slovenska poizvodnja najboljših
sestavin po najvišjih standardih

Vsi izdelki blagovne znamke Carnium Botanicals, ki jih najdete v spletni trgovini Eko Škrnicl so formulirane znotraj strokovnega oddelka, v sodelovanju z živilskimi tehnologi, prehranskimi svetovalci ter raziskovalci.

Formulacije so ustrezno preverjene in testirane, na nekaterih so celo opravljene klinične študije.

Prehranska dopolnila izdelujemo v družinskem podjetju Biopak, kjer skrbimo za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilno čistem okolju.